Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος η οποία προκύπτει από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης και εφ’ ‘οσον πληρούνται τα παρακάτω:

Το προϊόν είχε λειτουργικό ή ποιοτικό ελάττωμα ή έγινε λάθος στην αποστολή του προϊόντος.
Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα έχετε παραλάβει, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και εντός της εργοστασιακής συσκευασίας τους η οποία δεν πρέπει να είναι φθαρμένη ή αλλοιωμένη.
Κάθε προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς.
Σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος στην αξία που το αγορασατε.

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλώτή για την αγορά.

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή. Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εμάς, στα τηλέφωνα  και +30 23920 75237 ή κιν. 6983501739. H διαδικασία αλλαγής είναι η εξής: Μας αποστέλετε το προς αλλαγή προϊόν με όποια μεταφορική εταιρεία θέλετε , με δική σας χρέωση. Με το που θα παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής προς εσάς επιβαρύνεται με ανάλογο κόστος που προκύπτει από την κούριερ με βάση τα κιλά του προιόντος  .
Διευκρινίζεται ότι οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τιμή αγοράς του προϊόντος με την επιπλέον επιβάρυνση που αναγράφεται παραπάνω. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που επιλέγετε έχει χαμηλότερη τιμή από αυτό που επιστρέφετε, δικαιούστε κουπόνι αγορών ή επιστροφή της διαφοράς, αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Starfit.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας  κ.λ.π. τότε το starfit.gr  αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης και το κόστος επιστροφής. Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελλαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@starfit.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ’ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν. Το starfit.gr ΔΕΝ ευθύνεται για ζημιές που προκλήθηκαν στα προϊόντα από την μεταφορική εταιρία. 

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά η Starfit οφείλει να τα επισκευάσει, να τα αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

Αν αγοράσατε  προϊόν στο www.starfit.gr ή εντός του φυσικού  καταστήματος, έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις: 1) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@starfit.gr  ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 6983501739 ή 23920 75237 καθημερινά στο ωράριο λειτουργίας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ)

Starfit Athletic Store
Ιωνίας 16
Περαία, Θεσσαλονίκης
ΤΚ: 57019
23920 75237

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to Top