Μη διαθεσιμο
BioTech USA SuperNova 282g Peach 26.90
Walden Farms Pasta Sauce 340g Tomato & Basil 5.90

Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional – 2350g – Chocolate

Μη διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος:SCT0012

57.90

Εξαντλημένο

Σύγκριση

H 100% Whey Protein Professional είναι ένα από τα καλύτερα μίγματα πρωτεϊνών στην Ευρώπη και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην αποκατάσταση και να ενισχύσει την ανάπτυξη των μυών. Ο συνδυασμός συμπυκνωμένου ορού γάλακτος και απομονωμένου ορού γάλακτος προσφέρει ένα ισορροπημένο μίγμα πρωτεϊνών και με τα προστιθέμενα πεπτικά ένζυμα και αμινοξέα, έχουμε βελτιωμένη απορρόφηση πρωτεινων, επιταχύνοντας έτσι την αποκατάσταση των μυών.

Το προστιθεμενο matrix αμινοξέων περιλαμβάνει ένα μίγμα L-λευκίνης, L-γλουταμίνης και ταυρίνης για να βοηθήσει τα θετικά επίπεδα αζώτου στο σώμα, να επιταχύνει την αποκατάσταση των μυών και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα αυξάνοντας παράλληλα την πρωτεϊνική σύνθεση.

Λαμβάνοντας 100% Whey Protein Professional μετά από μια προπόνηση σας επιτρέπει να πάρετε πρωτεΐνες στο σώμα σας ταχύτερα από το φαγητό, δίνοντας στους μύες το απαραίτητο καύσιμο για να ανακάμψει και να αναπτυχθεί γρηγορότερα.

100% Whey Protein Professional μπορεί επίσης να ληφθεί όταν δεν έχετε φάει για αρκετές ώρες για να παρέχει μια γρήγορη και εύκολη ώθηση πρωτεΐνης που φτάνει στους μυς σας γρήγορα.

Ως συμπλήρωμα διατροφής, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η ιδανική λύση για χρήση καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, ανεξάρτητα από το εάν κάνετε δίαιτα ή μαζεύετε.

Βάρος 2.350 kg
Back to Top